Oblivion Napisy Polskie
Posiadam Obliviona na plycie nie po polsku ( ani po angielsku ) i mam takie pytanie - wiem, ze na stornie cenegi jest spolszczenie jednak moje pytanie brzmi CZY TO TYLKO NAPISY ? czy w ogole do obliviona wyszedl jakis dubbing PL czy same napisy? prosze nie pisac ZAINSTALUJ SCIAGNIJ SPOLSZCZENIE I SPRAWDZ bo narazie nie moge tego zrobic bo plyte mam w innym mieszkaniu - poprostu jesli ktos wie niech powie mi czy w ogole dubbing PL do obliviona powstal a jesli tak to czy zawarty jest w spolszczeniu od cenegi THX
Oblivion napisy polskie
Witam, mam wersję pudełkową Obliviona, game of the year edition, i problem polega na tym, ze jak uruchamiam grę to jets po angielsku. A na pudałku jest wuraźnie napisane wersja pl (napisy). Na jednej płycie jets sam Oblivion a na drugiej dwa dodatki do niego. Może ktoś wie jak spolszczenie sie uruchamia albo jakis inny sposób. Pomocy
Po długich rozkminach, doszedłem do takich wniosków. Oblivion jako podstawka jest w wersji ang, instaluje oddzielnie spolszczenie na niego i robi sie w wersji pl (angielskie głosy, polskie napisy). Instaluje na co dwa dodatki i znowu robi się wersja ang. Czyli wg mnie po prostu dodatki nie posiadają spolszczenia i już. Jak się mylę to mnie poprawcie, dzieki za tyle odpowiedzi.
The Elder Scrolls: Arena i The Elder Scrolls: Daggerfall dostępne w oryginalnej, angielskiej wersji językowej, The Elder Scrolls: Morrowind i The Elder Scrolls: Oblivion pozwalają wybrać między angielską i polską wersją językową (napisy), a The Elder Scrolls: Skyrim oferuje gwiazdorską obsadę polskiej wersji językowej (dubbing/napisy) oraz oryginalną, angielską ścieżkę dźwiękową do wyboru.
Dziś znalazłem stronę z opisami tego moda... -Teni-CHernobyilya/oblivion-lost-remake.html.Mówi się o 18 lokacjach i nowej wielowątkowej fabule, niestety na razie nie znalazłem listy lokacji...Stare Wysypisko, Bagna, Ciemny Parów, Generatory, Stare Bagna i Martwe Miasto na pewno.Zacznę pobierać moda i zobaczymy co jest w środku.
Michał Szukała: During communism, Ignacy Matuszewski was condemned to oblivion. This is understandable considering his biography and political views. Why, however, has he been remembered again only in recent years?
Po wielkim sukcesie komercyjnym The Elder Scrolls IV: Oblivion również inni deweloperzy i wydawcy postanowili, że warto tworzyć RPG-i sandboksowe. Jednym z nich było polskie Reality Pump i TopWare Interactive, które stworzyły Two Worlds. Gra została wydana na X360 i PC. 041b061a72